Oppasservice Hof van Saksen

Samen genieten van een heerlijk driegangendiner in één van de restaurants of een massage en bezoek aan de sauna in de Spa & Wellness? Boek dan de oppasservice van Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. 

 

Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien biedt opvangfaciliteiten aan kinderen vanaf 6 weken en werkt met gekwalificeerde, betrokken en bekwame medewerkers, die allen in bezit zijn van een SPW 3 of 4 diploma. De medewerkers hebben een bewijs van goed gedrag. 

Het voordeel van de oppasservice is dat deze zal plaatsvinden in uw eigen boerderij. De kinderen kunnen dus gewoon op Hof van Saksen blijven. Er kunnen maximaal vier kinderen gezamenlijk opgevangen worden. De kosten hiervoor zijn € 17,50 (inclusief 21% btw) per uur.

Wilt u hier gebruik van maken? Vul onderstaand formulier in of neem contact met ons op via telefoonnummer +31-(0)592 50 14 18, +31-(0)6 53 72 96 30 of via info@bijotensien.nl.  Wilt u de oppasservice voor meer dan vier kinderen reserveren? Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen met Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien over de mogelijkheden.

Voor de oppasservice gaat u een overeenkomst aan met Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien. Hof van Saksen is geen partij in de uitvoering van deze overeenkomst. Kinderdagverblijf Bij Ot & Sien is HKZ gecertificeerd ISO 9001

 

Inschrijfformulier oppasservice Hof van Saksen
  • --